zebrane w roku 2017 środki zostaną przekazane na

Rymczuk Kacper , (ur. 11.12.2009), mukowiscydoza

Kacperek skończył pięć lat, jest cudownym, uśmiechniętym dzieckiem pomimo swojej choroby. Mukowiscydoza, z która zmaga się nasz synek jest chorobą genetyczną, atakuje głównie układ oddechowy i objawia się przede wszystkim nawracającym lub przewlekłym zapaleniem płuc i oskrzeli, dlatego razem z lekarzami z Instytutu Matki i Dziecka robimy wszystko, aby jego komfort oddychania był jak najlepszy. Do tej pory był kilkanaście razy w szpitalu, przeszedł poważną operację.

Kacper jest pod opieką Fundacji od 2010 roku. Pieniądze, które zostały do tej pory zebrane z 1% podatku dla naszego syna zostały wydane na leczenie, specjalistyczny sprzęt rehabilitacyjny oraz wizyty u specjalistów, które są niezbędne i za to serdecznie dziękujemy.

Kacperek ma ogromną wole walki, po prostu chce żyć, dlatego wszelka pomoc jest dla niego i dla nas bezcenna.
Z całego serca dziękujemy i prosimy o dalsze wsparcie

Rodzice Kacperka

2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016