zebrane w roku 2010 środki zostały przekazane na

• Kosior Kacper

Kosior Kacper , (ur. 24.12.2001), autyzm

U naszego syna zdiagnozowano autyzm przed trzecim rokiem życia.  Kacper  ma obecnie 13 lat, jest uczniem szóstej klasy szkoły podstawowej, uczy się w klasie integracyjnej. Od wielu lat jest podopiecznym Fundacji im. L.Podkańskiego. Dzięki staraniom naszym i pomocy fundacji Kacper miał możliwość brać udział w terapii zajęciowej i przyjmować suplementy, które są w jego przypadku niezbędne, żeby jego organizm mógł się prawidłowo rozwijać. W roku 2014 dzięki wsparciu fundacji, pieniądzom zebranym z Państwa wpłat, nasz syn uczestniczył w zajęciach integracji sensorycznej, terapii umiejętności społecznych i zajęciach z pedagogiem specjalnym.

Kacper nadal nie toleruje większości posiłków, je tylko wybrane produkty i potrawy, ponieważ cierpi na nadwrażliwość smakową. Jego organizm jest obecnie na etapie intensywnego wzrostu, potrzebuje więc wzmożonej suplementacji i ochrony przed toksynami. Nasiliły się obecnie - w związku z dojrzewaniem - objawy nadwrażliwości dotykowej, co bardzo utrudnia mu normalne funkcjonowanie. Ogromną przeszkodą w codziennym życiu są także kłopoty Kacpra ze zrozumieniem zasad w kontaktach społecznych.

Dlatego zwracamy się do Państwa o dalsze wsparcie i pomoc w jego leczeniu i terapii, ponieważ nasza sytuacja finansowa nie pozwala nam na sprostanie temu wyzwaniu.

Dziękujemy wszystkim z całego serca za dotychczasową pomoc i bardzo prosimy, aby pamiętali Państwo o Kacprze również w tym roku.

Bardzo dziękujemy!

pomagaliśmy też